Prepadli starčeka, ďalší zase olúpil muža s odpadkami

NETKY.SK • 22 Január 2015, 10:37 • 2 min
Prepadli starčeka, ďalší zase olúpil muža s odpadkami

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Asi dva týždne sa zo zranení bude liečiť 78-ročný starček, ktorého na rimavskosobotskom sídlisku prepadol neznámy páchateľ.

slovakia

left justify in out

Dôchodcu udrel zozadu do hlavy, vytrhol mu tašku a ušiel. Olúpený muž prišiel o mobil, doklady, bankomatovú kartu a 200 eur. Na tašku s peniazmi sa ulakomili aj dvaja tínedžeri. Šestnásťročný Eugen a o rok mladší Angel najskôr spolu popíjali s 32-ročným mužom v rodinnom dome v obci Šíd v okrese Lučenec. Eugen sa následne pokúsil získať tašku. Keď sa muž začal brániť, Angel ho schytil zozadu za krk a začal ho škrtiť. Zvalili ho na posteľ a prestali, až keď mu na pomoc prišla ďalšia osoba. Oboch chlapcov obvinili z lúpeže, stíhaní sú na slobode. 

 

Obvineniam z toho istého činu čelí aj 21-ročný Alexander a 40-ročná Beáta. Dvojica v Banskej Štiavnici zvanej Šobov prepadla 53-ročného muža. Najskôr chceli od neho cigarety, potom mu vysypali kočík s odpadkami a nakoniec ho dobili a dokopali. Žena ho ešte udrela palicou do hlavy a Alexander mu z kočíka zobral chlieb, salámu a peňaženku s asi 35 eurami. Z ucha mu pri útoku strhli náušnicu. Prepadnutý muž vyviazol s ľahkými poraneniami. Obaja útočníci skončili v policajnej cele aj s návrhom na ich väzobné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies