Neter princeznej Diany Kitty Spencer sa vydala za miliardára

NETKY.SK • 27 Júl 2021, 10:01 • 2 min
Neter princeznej Diany Kitty Spencer sa vydala za miliardára

Kitty Spencer sa v sobotu vydala za o 32 rokov staršieho juhoafrického miliardára Michaela Lewisa. Mala až päť modelov šiat od Dolce & Gabanna ušitých na mieru.

slovakia

left justify in out

Magnát, ktorý má tri dospelé deti v jej veku z prvého manželstva a majetok 94 miliónov eur, požiadal Kitty o ruku ešte v roku 2019. "Michaela všetci milujú. Napriek svojmu bohatstvu je veľmi skromný a nenápadný,“ povedal zdroj blízky rodine pre Daily Mail. Svadba sa konala vo vile Aldo Brandini v talianskom Frascati.

 

 

 

Možno vás zaujme: Svokor princa Harryho je odhodlaný zažalovať svoju dcéru Meghan!

 

Nevesta, ktorá sa stala modelkou, keď mala 24 rokov, no napriek tomu ovládla svet módy, mala na sebe róbu s dlhými rukávmi vo viktoriánskom štýle od Dolce & Gabbana. Biele šaty šili krajčírky z haute couture divízie Alta Moda. Výroba trvala šesť mesiacov a spolupracovalo na nich niekoľko krajčírok. 

 

 

 

Základ šiat tvoril tradičný strih na gombíkové zapínanie. Zložitý kvetovaný čipkovaný dizajn s vysokým stojatým golierom. Nevestu viedli k oltáru bratia Louis Spencer a Samuel Aitken z druhého manželstva jej mamy. Jej bratranci, princ Harry a princ William, sa svadby nezúčastnili rovnako, ako ďalší členovia britskej kráľovskej rodiny.

 

Prečítajte si: Jennifer Lopez hovorí, že nebola nikdy šťastnejšia

 

 

 

 

Prečítajte si tiež: Princ Harry vydá knihu, v ktorej sa podelí o všetky vzostupy a pády. Ako reagovala kráľovná?

 

Po obrade vyzerala Kitty ako očarujúca lesná víla. Obliekla si „ilúzne tyrkysovo-modré tylové šaty a plášť vyšívaný krížikmi prešívanými kvetmi“  tiež od Dolce & Gabbana.

 

 

Svadobné oslavy trvali niekoľko dní. Zakončené boli prekrásnym ohňostrojom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona