Prekliatie zrušených zápasov je už snáď na konci: Jaloviar sa po roku chystá do boja

NETKY.SK • 12 Január 2024, 20:00 • 2 min
Prekliatie zrušených zápasov je už snáď na konci: Jaloviar sa po roku chystá do boja

V marci to bude už rok, čo naposledy stál Jozef Jaloviar v klietke. Slovenský MMA bojovník už mal medzičasom niekoľko oznámených súbojov, no zakaždým prišla prekážka, pre ktorú sa zápas neuskutočnil. Tentokrát má oznámený duel na podujatie RFA 15 v Bratislave, kde sa opäť pokúsi nabehnúť na víťaznú vlnu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Odstupovali súperi, prichádzali zranenia
Jozef Jaloviar sa naposledy predstavil v pyramíde na holandskom podujatí Levels Fight League: Heavyweight Grand Prix. V nej síce prešiel prvým kolom, keď zdolal svojho súpera na body, no v druhom zápase počas toho istého večera sa už rozhodcovia priklonili na stranu jeho súpera. Pyramída sa uskutočnila 11. marca 2023 a odvtedy Jaloviar márne čakal na svoj ďalší duel.
 
Tento večer považuje za jeden zo svojich dvoch doterajších vrcholov kariéry: „Svoj doterajší najlepší výkon v kariére som podľa mňa predviedol v premiére s Robinom Fošumom alebo v pyramíde v Holandsku.“ Jaloviarov semifinálový premožiteľ Švajčiar Moreno Kacapor napokon podľahol vo finále víťazovi pyramídy ​​Portugalcovi Mariovi Pintovi.
 
Jaloviar sa niekoľkokrát mal predstaviť pod hlavičkou RFA, v ktorej naposledy nastúpil v novembri 2022. „Hoci som bol v príprave celý rok a mal som byť na viacerých kartách, nakoniec z toho zišlo. Či už pre odstúpenie súpera alebo ma stopli drobné zranenia,“ odôvodnil svoju dlhšiu zápasovú pauzu reprezentant bratislavskej Octagon Fighting Academy.

Cieľ je byť neustále v zápasovom tempe
To, čo sa slovenskému bojovníkovi nepodarilo v kalendárnom roku 2023, by chcel zmeniť v tom aktuálnom. Jaloviarovým cieľom je byť čo najviac vyťažený a nastupovať na domácej ako aj zahraničnej scéne. „Chcel by som teraz stihnúť čo najviac najviac zápasov a štartovať doma aj v zahraničí,“ povedal zverenec Ilju Škondriča.
 
Najbližšie sa predstaví na galavečeri RFA 15 v Bratislave, v ktorej by chcel ukázať, na čom všetkom za celý rok zapracoval. „Keďže MMA je komplexný šport, pracovali sme na všetkom,“ povedal Jaloviar pred svojím nadcházajúcim duelom, ktorý prebehne 9. marca pred jeho domácim publikom. Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, zdroj fotografií: RFA/Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies