PREHLIADKA Lýdia ECKHARDT – s témou ENERGIA

NETKY.SK • 16 Apríl 2023, 08:38 • 2 min
PREHLIADKA Lýdia ECKHARDT – s témou ENERGIA

BRATISLAVA - Prestížny módny salón Lýdia Eckhardt už tridsaťdva rokov pripravuje dvakrát ročne exkluzívne a veľkolepé módne prehliadky, spájajúce sa s konkrétnou ideou. Reportáž z tejto jedinečnej udalosti vám na portáli Netky.sk prinesieme už onedlho.

slovakia

left justify in out

Téma, ktorá sa nesie celým večerom je determinovaná pocitmi, ktoré v nás vyvoláva súčasnosť. Lýdia sa vždy dlhodobo zamýšľa nad témou prehliadky, ale ako hovorí, túto už dávnejšie začala „stretávať po ceste“. ENERGIA! Áno, pri mnohých situáciách, ale aj osobných komunikáciách, cítila jej veľkú absenciu. A možno spoločné stretnutie a zamyslenie prinesie aj vám kúsok novej energie, nádej, ale hlavne uvedomenie, že život je jeden veľký zázrak a my sme jeho súčasťou.
Ak máte chuť zažiť to tiež, príďte aj vy 5.mája 2023 o 19.30 hod. do hotela DoubleTree by Hilton , kde načerpáte nielen pozitívnu energiu, ale budete mať možnosť vidieť viac ako 80 modelov z novej letnej kolekcie.
,,Prijmite pozvanie a príďte! Spoločne si užijeme večer plný pozitívnych farieb a nových priateľstiev, " odkazuje módna ikona Lýdia Eckhardt.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies