Predstavili tréningové centrum Anglicka na Euro 2012

NETKY.SK • 9 November 2011, 11:35 • 2 min
Predstavili tréningové centrum Anglicka na Euro 2012

Predstavili tréningové centrum Anglicka na Euro 2012 - Futbal KRAKOW - Včera predstavili tréningové centrum Anglicka na Euro 2012 v Krakove na štadióne Hutniku Krakow, ktorý hrá nižšiu poľskú ligu. Základné vybavenie tohto štadióna bude nepochybne trochu

slovakia

left justify in out

imgKRAKOW - Včera predstavili tréningové centrum Anglicka na Euro 2012 v Krakove na štadióne Hutniku Krakow, ktorý hrá nižšiu poľskú ligu. Základné vybavenie tohto štadióna bude nepochybne trochu šok pre Fabia Capella a jeho milionársky tím, ktorý je nepochybne zvyknutý na diametrálne iné podmienky. Hrboľaté ihrisko a stiesnené priestory šatne už určite majú svoje najlepšie dni za sebou, a možno sa budú niektorí z rozmaznaních hviezd Premier League modliť o Boží zásah u pápeža Jána Pavla II., ktorého fotka visí na stene v šatni. Avšak, Futbalová Asociácia je presvedčená, že našla najlepšie miesto, ktoré bolo k dispozícii, vzhľadom na bezpečnosť hráčov, keďže je to iba 15 minút autobusom od hotela, a sľúbila, že bude úzko spolupracovať s hostiteľmi, a že zariadenie bude v tip-top stave do leta budúceho roka.

Odhliadnuc od tréningového centra, tréner Capello a jeho hráči budú ubytovaní v päťhviezdičkovom Hoteli Stary zo 16.storočia v centre mesta.

"Je to absolútna radosť, v mene anglického tímu a FA, byť tu." - povedal generálny riaditeľ Club England Adrian Bevington. "Fabio Capello tu bol minulý týždeň a nemohol si vynachváliť toto mesto."

Starosta Krakova je rovnako rád, že si Anglicko vybralo práve jeho mesto, a povedal, že nemá obavy z výtržníctva počas budúcoročného turnaja EURO 2012. Starosta Jacek Majchrowski povedal: "Nemám starosti vôbec. Sme veľmi radi, že anglickí turisti a futbaloví priaznivci prídu sem. Nemyslím si, že tu bude nejaký problém."

EURO 2012 budú tentokrát hosťovať spoločne Poľsko (Varšava, Poznaň, Gdaňsk a Wroclaw) a Ukrajina (Kyjev, Charkov, Donetsk a Ľvov) od 8.júna do 1.júla 2012. Budú to 14. Majstrovstvá Európy pod záštitou UEFA a zároveň zatiaľ posledné, na ktorých sa predstaví 16 tímov. Od roku 2016 sa na ME vo futbale predstaví až 24 tímov.

imgimg

imgimg



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies