Predstavili synopsu nového filmu o X-menoch

NETKY.SK • 10 Október 2015, 10:25 • 2 min
Predstavili synopsu nového filmu o X-menoch

LOS ANGELES - Spoločnosť 20th Century Fox predstavila synopsu očakávaného filmu X-Men: Apocalypse. Dej novinky sa má odohrávať v roku 1983, čiže desať rokov po udalostiach zo snímky X-Men: Budúca minulosť (2014), no skôr ako príbehy prvých troch titulov série, ktorými sú X-Men (2000), X-Men 2 (2003) a X-Men: Posledný vzdor (2006). Novinka má zároveň uzavrieť trilógiu, ktorá odštartovala filmom X-Men: Prvá trieda (2011) a pokračovala spomínanou Budúcou minulosťou.

slovakia

left justify in out

"Od úsvitu civilizácie ho uctievali ako boha. Apocalypse, prvý a najsilnejší mutant zo sveta X-menov, zhromaždil sily mnohých iných mutantov, čím sa stal nesmrteľným a neporaziteľným," uviedli tvorcovia snímky v synopse. "Po prebudení po tisíckach rokov ostáva rozčarovaný zo sveta, ktorý našiel, a preto zostaví tím silných mutantov, medzi ktorými je aj skľúčený Magneto (Michael Fassbender), aby očistili ľudstvo a nastolili nový svetový poriadok, nad ktorým bude vládnuť. V čase, keď osud Zeme sa dostáva do nebezpečenstva, Raven (Jennifer Lawrence) s pomocou Professora X (James McAvoy) musia viesť tím mladých X-menov, aby zastavili najväčšieho nepriateľa a zachránili ľudstvo pred vyhubením," napísali tiež v dokumente.

 

Snímka X-Men: Apocalypse sa má dostať do kín 27. mája 2016. Okrem spomínaných Fassbendera, Lawrence a McAvoya si v snímke svoje úlohy z predošlých titulov série zopakovali Nicholas Hoult (Beast), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Quicksilver) či Lucas Till (Havok). Herecké obsadenie doplnili Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Sophie Turner, Ben Hardy, Tye Sheridan, Olivia Munn či Lana Condor. Ako zloduch Apocalypse sa predstaví Oscar Isaac. Réžiu má na starosti Bryan Singer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies