Predskokanom speváčky Macy Gray v Bratislave bude kapela Solid Move

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 15:09 • 2 min
Predskokanom speváčky Macy Gray v Bratislave bude kapela Solid Move

BRATISLAVA - Na bratislavskom koncerte americkej speváčky a herečky Macy Gray sa v úlohe predskokana predstaví slovenská hip-hopová formácia Solid Move.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročná Gray vystúpi v stredu 8. marca v Starej tržnici, pričom koncert bude súčasťou jej európskeho turné k novému albumu Stripped (2016). Speváčku budú sprevádzať Caleb Speir (basgitara), Tamir Barzilay (bicie) či Billy Wes a Jon Jackson (obaja klávesy). Solid Move začnú hrať o 19:00, o hodinu neskôr príde na pódium Macy Gray.

Projekt Solid Move založil vlani rapper Moe z už neaktívnej skupiny AMO, pričom okrem neho sú členmi aj Marian Jaslovský (dychové nástroje), Matej "Maxo" Mikloš (klávesy), Michal Šelep (basgitara) a Ľuboš "Ežo" Ambrozai (bicie). Debutovali vlani v júni skladbou Dobré ráno, po ktorej predstavili single Víťaz a najnovšie PPC, v ktorom hosťujú Boy Wonder, Tono S. a Idea. Solid Move momentálne nahrávajú svoj prvý album.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies