Predseda PS Šimečka: "Vládu nemusí zostavovať Smer. Poďme všetci presviedčať nerozhodnutých, aby slušnosť zvíťazila"

NETKY.SK • 18 September 2023, 15:45 • 2 min
Predseda PS Šimečka: "Vládu nemusí zostavovať Smer. Poďme všetci presviedčať nerozhodnutých, aby slušnosť zvíťazila"

BRATISLAVA - Progresívne Slovensko apeluje, aby sme sa všetci sústredili na presviedčanie nerozhodnutých, tí podľa hnutia rozhodnú o tom, kto bude zostavovať vládu. Každý jeden človek môže pomôcť rozhovormi s tými, ktorí v jeho okolí ešte váhajú či prísť k voľbám. Potrebujeme s nimi viesť pozitívnu, slušnú diskusiu a čo najviac z nich presvedčiť, aby prišli voliť niektorú z prodemokratických strán, ktoré majú reálnu šancu dostať sa do parlamentu, vyhlásil predseda PS a podpredseda EP Michal Šimečka.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

“Tieto voľby budú zásadné. Bude sa v nich rozhodovať, či sa vydáme cestou k lepšej budúcnosti, alebo naopak cestou do minulosti, medzinárodnej izolácie a rozkladu demokratických princípov. Posledné prieskumy potvrdili pokračovanie rastu Progresívneho Slovenska a naše doťahovanie sa na stranu SMER. Stále silnejšiu dôveru si veľmi vážime,” uviedol Šimečka s tým, že aj nervozita a útoky súperov potvrdzujú ich obavu z rastúceho trendu PS.


Dezinformačnú antikampaň voči PS vedú tisícky koordinovaných účtov a stránok

 

“Za posledný týždeň sa intenzita útokov dramaticky zvýšila. Potvrdzuje to jediné - že naši súperi v SMERe, v Republike a v SNS cítia reálnu obavu z možnej výhry PS vo voľbách. Cítia strach, že to môže byť naše hnutie, kto prvý získa poverenie na zostavenie vlády. Oni dobre vedia, že to poverenie potrebujú a neváhajú preto urobiť všetko,” dodal Šimečka.

 

Šimečka poukázal, že napriek tejto snahe a množstvu investovaných peňazí do šírenia lží, sa rast PS nepodarilo zastaviť. Podľa jeho slov to dokazuje, že väčšina ľudí sa nedá oklamať a chce v politike slušnosť, nie klamstvo a hulvátstvo.

 

“Na Slovensku je stále množstvo nerozhodnutých voličov a voličiek, ktorí môžu rozhodnúť o budúcnosti Slovenska. Využime tieto dni na rozhovory so známymi a rodinou, skúsme čo najviac z nich presvedčiť, aby prišli voliť niektorú z prodemokratických strán, ktoré majú reálnu šancu dostať sa do parlamentu. Poďme spraviť z týchto volieb +1. Pozvite niekoho voliť s vami. Každý jeden hlas je dôležitý pre budúcnosť Slovenska. Spoločne môžeme ukázať, že na Slovensku slušnosť zvíťazí,” uzavrel Šimečka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: PS / Alena Kuišová Foto: Správy - Pravda / Jakub Michalec
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies