Pred finále Ligy majstrov sa na milánskej stanici našiel podozrivý balík

NETKY.SK • 28 Máj 2016, 19:10 • 2 min
Pred finále Ligy majstrov sa na milánskej stanici našiel podozrivý balík

MILÁNO – Na dvoch linkách milánskeho metra bola dnes pozastavená prevádzka po tom, ako bol objavený podozrivý balík. Na miesto bola privolaná polícia, ktorá evakuovala stanicu.

slovakia

left justify in out

Na milánskom štadióne San Siro sa dnes večer odohrá finále Ligy majstrov medzi Atléticom Madrid a Realom Madrid.

Polícia uviedla, že podozrivý balíček bol nájdený na schodoch pred metro stanicou Cadorna. Informácie priniesol taliansky denník Gazzetta dello Sport. Cadorna je jednou z najrušnejších staníc v Miláne.

Gazzetta dello Sport uvádza, že linka M1 bola zastavená medzi stanicami Cairoli a Pagano a trasa M2 zase medzi stanicami Garibaldi a Porta Genova.

Väčšina futbalových fanúšikov, ktorí dnes cestujú na finálový zápas Ligy majstrov, budú pravdepodobne musieť prejsť práve cez stanicu Cadorna, aby sa dostali na San Siro.

Pyrotechnici po analýze podozrivého balíka zistili, že nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Prevádzka stanica a metra bola obnovená.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies