Pred duelom Werderu s Bayernom stúpa napätie

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 17:23 • 2 min
Pred duelom Werderu s Bayernom stúpa napätie

BERLÍN - Pred víkendovým bundesligovým duelom medzi futbalistami Werderu Brémy a Bayernu Mníchov stúpa napätie v oboch táboroch.

slovakia

left justify in out

Športového riaditeľa lídra tabuľky Matthiasa Sammera nahnevali výroky generálneho manažéra Werderu Thomasa Eichina, že k Bayernu sú rozhodcovia zhovievavejší.
     

"Pravdepodobne dostal pukom do hlavy a toto sú toho následky, je to dosť možné," reagoval Sammer na slová Eichina, ktorý predtým pôsobil ako hokejový funkcionár. Eichin ale neváhal s odpoveďou a pre webstránku magazínu Kicker uviedol: "Takáto prudká reakcia iba ukazuje, že na tom, čo som povedal, nejaká pravda bude..."
     

Obvinenia zo zvýhodňovania Bayernu dostali ešte pikantnejšiu "šťavu" po stredajšom dueli Ligy majstrov, v ktorom nemecký šampión rozstrieľal Šachtar Doneck 7:0. Hostia ale už od 4. minúty hrali oslabení, keď Olexandr Kučer v šestnástke fauloval a okrem pokutového kopu pre favorita videl aj červenú kartu. Dvojitý trest bol podľa kouča Šachtaru Mirceu Lucesca nesprávny. "Som sklamaný, že veľké tímy vždy dostanú pomoc navyše," cituje agentúra DPA slová Lucesca.  
     

Werder sa v súboji dvoch rivalov v sobotu na svojom štadióne pokúsi o prekvapenie, do kariet mu bude hrať aj absencia opôr Bayernu - Arjen Robben a Franck Ribery utrpeli v stredu zranenia a Xabi Alonso vynechá zápas pre trest. Po zranení už ale možno bude môcť zasiahnuť do hry Philipp Lahm.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies