Prečo je skvelé byť ženou?

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 11:00 • 2 min
Prečo je skvelé byť ženou?

BRATISLAVA – Každá z nás si určite už neraz povzdychla: „ Ach jaj, no či sa tí chlapi nemajú lepšie...“ Možno majú, možno nie. Jednoznačne určiť, ktoré pokolenie má jednoduchší život na úkor toho druhého je v tomto prípade nemožné. A vlastne to tak je lepšie. Jedno je však isté. Náš život bude taký, akým si ho urobíme...

slovakia

left justify in out

Záleží iba na nás ako sa my ženy k nemu postavíme a ako si dokážeme svoju ženskosť užiť. Iba my samy si môžeme pripraviť život spokojný, farebný a vzrušujúci. Pretože ruku na srdce, to my ženy máme tie mocné zbrane, vďaka ktorým dokážeme pohnúť napríklad aj samotným svetom. A z toho plynie jediné. Byť ženou je jednoducho super!

Možno si v každodennom zhone ani neuvedomujete o koľko bohatší, oproti mužom, náš život je. O čo všetko sú muži ochudobnení, čo na nás obdivujú a čo nám možno v kútiku duše aj závidia. Poďme si teda pripomenúť prečo by sme mali byť vďačné za to, že môžeme kráčať po zemi ako ženy.


Naše telo je nevyčerpateľná studnica rozkoše...

Jasné, že nám sa páči to mužské, ale ženské telo je zďaleka ladnejšie, pôvabnejšie a zmyselnejšie. Má veľa nádherných podôb a ukrýva v sebe dráždivé tajomstvá. Naša koža je mäkká a hebká a muži sa jej dotýkania nikdy nenabažia. Rovnako tak našich pŕs, najkrásnejšieho symbolu ženskosti. Kvôli nim muži ochotne strácajú hlavu a to v každom veku. Zbožňujú naše krivky, ktoré nás robia ženami. Aj naša sexualita je naozaj závideniahodná a sexuálny život dlhšie trvajúci. Netrápia nás poruchy erekcie a už vôbec nie trapasy, ktoré muži so svojou pýchou zažívajú. Milovať sa môžeme prakticky kedykoľvek a ani vek nie je zásadnou prekážkou.


Dokážeme dať život...

Bez mužského pričinenia by sme ťažko boli matkami, ale to privilégium, priniesť na svet ďalšieho človeka, máme iba my ženy. A na toto poslanie by sme mali byť náležite pyšné a vážiť si ho ako najcennejší dar.


Nemusíme sa hanbiť prejaviť svoje city..

Občas sa muži sťažujú, že sme precitlivelé a v určitých situáciach tak nejak menej odolné. Ale paradoxne naša jemnosť, neha a citlivosť im robí dobre nielen na tele, ale aj na duši. Milujú, keď sme starostlivé, keď sa o nich s láskou staráme a tiež keď sa bezbranne schúlime v ich náručí. Radi nás ochraňujú a zbožňujú našu ženskú krehkosť. A aj slzy, ktoré oni sami považujú za známku slabosti, nám sú ochotní tolerovať.


Môžeme si dovoliť byť nešikovné..

Učený z neba nespadol, ale väčšinou keď muž vidí iného muža neschopného nejakej činnosti, rozhodne neoplýva nadšením mu pomôcť, či dokonca jeho prácu zastať. Naopak zavalí ho kritikou. Avšak stratená žena je úplne niečo iné. Stačí jeden pohľad a môže sa pretrhnúť aby on bol tým naším záchrancom. V tomto sú muži úplne čarovní. A my ženy sme niekedy bezradné tak trošku zámerne, pretože sa nám páči tá predstava, že sme zachránené...


No povedzte, nie sú toto dosť zásadné argumenty, kvôli ktorým sa
vyplatí si svoju ženskosť hýčkať?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies