Pre šéfa SFZ Kováčika bol Weissov prestup šokom

NETKY.SK • 29 Január 2014, 16:27 • 2 min
Pre šéfa SFZ Kováčika bol Weissov prestup šokom

BRATISLAVA - Pre prezidenta Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Jána Kováčika bol prestup slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa ml. z Grécka do Kataru šokom. Prvý muž slovenského futbalu to uviedol v prvom online rozhovore na internetovej stránke SFZ.

slovakia

left justify in out

Podľa šéfa SFZ J. Kováčika tvorivý slovenský stredopoliar mal aj z hľadiska potrieb slovenskej reprezentácie zostať pôsobiť v kvalitnejšej európskej ligovej súťaži.

"Podľa mňa Vlado Weiss mal v európskych súťažiach stále otvorené dvere. V minulosti pôsobil v Anglicku, Škótsku, Španielsku, Taliansku a Grécku. Ešte mohol o svoju šancu zabojovať niekde v Európe," povedal šéf SFZ na margo nečakaného prestupu 24-ročného rodáka z Bratislavy do krajiny, ktorá v roku 2022 bude hostiť svetový šampionát.

"V tejto chvíli neviem povedať, ako sa tento prestup v blízkej budúcnosti prejaví na jeho športovej forme. Samozrejme, všetko vyrieši čas, ale podľa mňa mal zostať hrať v niektorej európskej súťaži," reagoval Ján Kováčik na otázku účastníka on line rozhovoru v réžii SFZ.

Klub Lekhwiya SC so sídlom v Dauhe je po Manchestri City, Boltone, Glasgowe Rangers, Espanyole Barcelona, Pescare a Olympiakose Pireus ďalšou futbalovou zastávkou Vladimíra Weissa juniora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies