Pre nehodu meškajú vlaky premávajúce cez Liptov, na spoj Košice-Bratislava sa čaká 116 minút

NETKY.SK • 28 Október 2015, 16:40 • 2 min
Pre nehodu meškajú vlaky premávajúce cez Liptov, na spoj Košice-Bratislava sa čaká 116 minút

BRATISLAVA - V dôsledku nehody, ku ktorej došlo dnes popoludní na trati Liptovský Mikuláš-Liptovská Teplá, výrazne meškajú vlaky premávajúce cez liptovský región. Meškania sa týkajú regionálnych aj IC vlakov.

slovakia

left justify in out

Hovoryňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková pre TASR potvrdila, že v spomínanom úseku zrazil vlak civilnú osobu. "V súčasnosti sa okolnosti tejto nehody vyšetrujú," uviedla Pavliková. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na svojom facebookovom profile uvádza, že v danom úseku je jazda vlakov povolená len po jednej koľaji a rýchlosť znížená na 10km/h. Obmedzenie si vyžiadalo aj meškanie vlakových spojov. Podľa stránky ŽSR, ktorá informuje o aktuálnom pohybe vlakov, má napríklad rýchlik Dargov z Bratislavy do Košíc meškanie 73 minút, IC 402 RegioJet na trase Košice-Bratislava dokonca 116 minút. Aktuálne meškanie možno overiť na stránke https://tis.zsr.sk/elis/pohybvlaku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies