Pre Kloseho je na prvom mieste tímový úspech

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 15:47 • 2 min
Pre Kloseho je na prvom mieste tímový úspech

RECIFE - Nemecký futbalový útočník Miroslav Klose je spolu s Brazílčanom Ronaldom historicky najlepším strelcom svetových šampionátov.

slovakia

left justify in out

Dali zhodne po 15 gólov, ale Klose môže svoje konto ešte zveľadiť. Pre nemeckého zakončovateľa je však prioritou získať cennejšiu trofej. "Vyhrať majstrovstvá sveta je pre mňa najdôležitejšie. Žijem pre tento sen," povedal Klose pre nemecký časopis Kicker. Klose hral doposiaľ len v jednom stretnutí. Ako striedajúci hráč nastúpil v 69. minúte proti Ghane a už o 120 sekúnd sa radoval z prvého gólu na turnaji v Brazílii. "Nie som urazený, pretože viem, že vždy môžem pomôcť tímu," doplnil prakticky jediný hrotový útočník "Nationalelf".

 

Nemecko je momentálne na prvej priečke G-skupiny a na zotrvanie na čele mu postačuje vo štvrtkovom dueli s USA aj remíza. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies