Pražský klub SaSaZu bude dnes večer patriť Tysonovi Furymu

NETKY.SK • 20 Jún 2019, 19:05 • 2 min
Pražský klub SaSaZu bude dnes večer patriť Tysonovi Furymu

PRAHA/BRATISLAVA - Tyson Fury je britský profesionálny boxer, ktorý počas svoje dlhej kariéry ešte neokúsil prehru. Počas dnešného dňa absolvoval v Prahe tlačovú konferenciu a my sme boli pri tom.

slovakia

left justify in out

Tyson Fury pôsobil na tlačovej konferencii uvoľneným dojmom. Svoj britský temperament preukázal aj tričkom s logom anglickej futbalovej reprezentácie. Vyjadril sa, že toto je jeho prvá návšteva Prahy. Stihol si síce prezrieť niektoré časti mesta, avšak v metropole Čiech sa zdrží len na jeden deň. Dodal však, že sa mu tu páči. 

 

img

 

Na otázku, či považuje za svoj vrchol kariéry súboj s Kličkom odpovedal slovami že "vrchol bol pre mňa skôr Wilder a jediný zápas, ktorý skončil remízou. Na odvetu s ním sa veľmi poctivo pripravujem. Uvidíme ako to dopadne, no za každú cenu to musím ukončiť s K.O."

 

Dokonca už aj trochu načrtol, o čom bude hovoriť počas večera. "Svoje terajšie obdobie beriem ako druhú kariéru, pretože predtým to bolo o biznise. Teraz si to viac užívam," podotkol.

 

img

 

Dokonca sa vyjadril aj ohľadom svojho comebacku. "Najväčší zápas som musel odohrať sám so sebou. To bolo pre mňa asi najťažšie."

 

Pokiaľ vás zaujímajú ďalšie informácie z tohto brífingu, na našom instagramovom profile vám ponúkame jeho celý záznam.

 

Toto bol však iba malý predkrm toho, čo sa bude diať dnes večer v pražskom klube SaSaZu. Už čochvíľa sa môžete tešiť na reportáže známych slovenských umelcov, športovcov či hercov. Ako hosť sa dnes navyše predstaví šampión svetovej organizácie Bellator Atilla Végh.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies