Pozor, ak vlastníte sušičku Indesit, ihneď kontaktujte spoločnosť

NETKY.SK • 22 Február 2016, 12:05 • 2 min
Pozor, ak vlastníte sušičku Indesit, ihneď kontaktujte spoločnosť

BRATISLAVA – Majiteľov sušičiek značiek Hotpoint, Hotpoint – Ariston, Ariston, Indesit a Creda, ktoré si zakúpili v období od apríla 2004 do októbra 2015, vyzvala spoločnosť Indesit Company S.p.A., aby ju kontaktovali. Firma zabezpečí servisnú návštevu a opravu sušičky bez poplatku. Oznam v záujme dôslednej ochrany spotrebiteľa zverejnila na svojej webovej stránke Slovenská obchodná inšpekcia (SOI).

slovakia

left justify in out

"V niektorých zriedkavých prípadoch môže pri neopravených sušičkách prebytok prachu, ktorý príde do styku s vykurovacím telesom, predstavovať nebezpečenstvo vzniku požiaru," uvádza spoločnosť Indesit. Zároveň spotrebiteľov informovala, že zaviedla výrobné zmeny na zabezpečenie toho, aby sušičky vyrobené po októbri 2015 nevykazovali tieto poškodenia. Informačná a servisná kampaň je vedená s cieľom opraviť výrobky, ktoré už boli predané.

 

Firma Indesit začala spolupracovať s globálnymi bezpečnostnými odborníkmi spoločnosti Whirlpool po akvizícii značky Indesit spoločnosťou Whirlpool Corporation v októbri 2014, a to za účelom preskúmania portfólia produktov Indesit v súlade s metodikou a systémom priemyselných riadení rizík spoločnosti Whirlpool. Ako súčasť tohto procesu sa v roku 2015 začala zaoberať vyšetrovaním správ o nehodách spojených s dvoma zo svojich výrobných platforiem sušičiek. To ju viedlo k oznámeniu týchto skutočností regulačným úradom a k záveru, že je potrebné zabezpečiť opravu poškodených sušičiek.

 

Indesit prostredníctvom SOI vyzvala majiteľov, aby navštívili špecializovanú www.indesithotpointsafety.com, alebo kontaktovali telefónne číslo 0850 111 731 od pondelka do piatka od 8. do 17. hodiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies