Postecoglou prijal ponuku viesť Austráliu

NETKY.SK • 22 Október 2013, 12:23 • 2 min
Postecoglou prijal ponuku viesť Austráliu

SYDNEY - Klub Melbourne Victory uvoľní trénera Angeho Postecogloua pre potreby austrálskej futbalovej reprezentácie. Zainteresované strany sa ale musia dohodnúť na finančnej kompenzácii.

slovakia

left justify in out

Bývalý reprezentačný obranca bol favoritom Austrálskej futbalovej federácie (FFA) po októbrovom odvolaní Holgera Osiecka, ktorému neprospeli dve prehry 0:6 v prípravných zápasoch s Brazíliou a Francúzskom. Ďalšími adeptmi boli Graham Arnold a Tony Popovic, takisto kormidelníci tímov A-League.

"Bývalý tréner reprezentácie do 20 rokov Postecoglou vždy túžil po práci s A-tímom, preto prijal ponuku, ktorú dostal od FFA počas uplynulého víkendu," referoval denník Sydney Morning Herald. Prekážkou je iba zmluva, ktorá Postecogloua viaže ku klubu do roku 2015. Melbourne Victory údajne žiada za jej anulovanie milión austrálskych dolárov (707 000 eur). 

Osieck viedol Austráliu od augusta 2010, keď nahradil Holanďana Pima Verbeeka. "Protinožci" ťahali pred jeho odvolaním sériu štyroch prehier. Šesťgólovým debaklom predchádzali neúspechy v súbojoch s KĽDR (3:4) a Japonskom (2:3). Minulý týždeň v príprave zdolal už istý účastník MS 2014 Kanadu v Londýne 3:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies