Posledná rozlúčka s Nelsanom Ellisom sa uskutoční v piatok

NETKY.SK • 16 Júl 2017, 11:10 • 2 min
Posledná rozlúčka s Nelsanom Ellisom sa uskutoční v piatok

BRATISLAVA - Verejná posledná rozlúčka so zosnulým americkým hercom Nelsanom Ellisom sa uskutoční v piatok 21. júla v meste Country Club Hills v štáte Illinois.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom jeho rodina, ktorá uviedla, že verejnosť predstaviteľom Lafayettea Reynoldsa zo seriálu True Blood: Pravá krv (2008 - 2014)sa môže rozlúčiť v podvečerných hodinách dome smútku firmy Leak & Sons. Ellisov pohreb sa bude konať o den neskôr, pričom smútočný obrad sa uskutoční v katedrále Svätého chrámu v jeho rodnom meste Harvey.

Herec skonal ako 39-ročný v sobotu 8. júla na zlyhanie srdca, ktoré spôsobili komplikácie spojené s abstinenciou od alkoholu. Ako už skôr počas týždňa oznámila umelcova manažérka Emily Gerson Saines, Ellis roky bojoval so závislosťou od drog a alkoholu. „Nelsan roky trpel závislosťou od drog a alkoholu. Po mnohých pobytoch na liečení sa snažil odpútať od alkoholu sám. Podľa jeho otca počas tohto obdobia s abstinenčnými príznakmi po závislosti od alkoholu mal infekciu krvi, zlyhali mu obličky, opuchla mu pečeň, krvný tlak prudko klesol a jeho drahé srdce bilo ako o preteky," uviedla v stanovisku a dodala, že zomrel po štyroch dňoch hospitalizácie.

Nelsan Ellis zažiaril nielen v seriáli True Blood: Pravá krv, za účinkovanie v ktorom získal v roku 2008 Satellite Award pre najlepšieho herca vo vedľajšej role seriálu, ale aj vo viacerých celovečerných filmoch. Okrem iného stvárnil aj Martina Luthera Kinga v dráme Komorník z roku 2013 a v životopisnej snímke Get On Up - Príbeh Jamesa Browna (2014) si zahral spevákovho najlepšieho priateľa a muzikantského kolegu Bobbyho Byrda. Predstavil sa aj v snímkach Expres (2008), Sólista (2009), Odvážna žena (2010), Farba citov (2011) alebo Stanfordský väzenský experiment (2015).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies