PolskiBus spojí Varšavu s Bratislavou

NETKY.SK • 7 Jún 2011, 09:22 • 2 min
PolskiBus spojí Varšavu s Bratislavou

PolskiBus spojí Varšavu s Bratislavou

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť Souter Holdings Poland (SHP) otvorí v Poľsku a v strednej Európe osem nových expresných autobusových liniek PolskiBus.com. Spoja Varšavu so 16 poľskými mestami a európskymi metropolami - Prahou, Berlínom, Bratislavou a Viedňou.
      Generálny riaditeľ SHP Roger Bowker uviedol, že najmä v Spojených štátoch sú skúsenosti, že zavedenie pravidelných, kvalitných a cenovo dostupných liniek môže oživiť trh tohto druhu dopravy.
      Ceny cestovného lístka sa začínajú na jednom PLN (0,25 eura) a jeden zlotý je rezervný poplatok. Čím skôr si zákazník lístok rezervuje, tým dostane lepšiu cenu.
      Souter Ivestments je súkromná rodinná investičná spoločnosť Briana Soutera, škótskeho podnikateľa v doprave. Má väčšinové podiely v novozélandských autobusových firmách Howick & Eastern Buses a Mana Coach Services a v trajektorskej spoločnosti Fullers Group. Tieto tri firmy spoločne prepravia 270 autobusmi a 15 trajektmi viac ako 12,5 milióna cestujúcich ročne.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies