Polícii sa podarilo zadržať zlodejov z Galanty

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 16:01 • 2 min
Polícii sa podarilo zadržať zlodejov z Galanty

GALANTA - Polícia zadržala a obvinila z prečinu krádeže 36-ročného muža z Galanty. Zlodej sa koncom minulého týždňa vlámal do predajne textilu v Galante.

slovakia

left justify in out

Ukradol registračnú pokladňu, v ktorej bolo 300 eur. Za krádež mu hrozí dvojročné väzenie. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.
      

"Rovnaký trest hrozí aj 18-ročnému mladíkovi, ktorý ukradol zo zásuvky zamestnávateľa niekoľko stravných lístkov za viac ako 454 eur. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže a mladíka obvinila," konštatovala hovorkyňa.
      

Polícia obvinila aj ďalšieho, 16-ročného mladíka, rovnako z krádeže. "Koncom minulého roka predstieral v galantskom zlatníctve záujem o zlatý prsteň s priesvitným kameňom. Prsteň si vyskúšal, chvíľku si ho obzeral a následne bez platenia utiekol," opísala priebeh udalostí Linkešová. Dodala, že policajti ho o chvíľu zadržali. Keď si mladík všimol, že ho prenasleduje polícia, prsteň zahodil. "Policajtom sa prsteň za 259 eur podarilo nájsť a vrátiť do predajne" podotkla hovorkyňa. Zároveň dodala, že mu hrozí až jednoročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies