Polícia zažila takýto šok so žralokmi!

NETKY.SK • 13 Október 2021, 08:42 • 2 min
Polícia zažila takýto šok so žralokmi!

Polícia v Sussexe zostala v šoku, keď uprostred obývacej izby zbadali žraloky. Nie, nebol to obraz, ale realita. V strede obývačky bol vianočný stromček, okolo ktorého žraloky šťastne plávali vo veľkom akváriu.

slovakia

left justify in out

Príslušníkov polície zo Sussexu privolali k nepokojom v dome v meste Haywards Heath. Veľmi ich prekvapilo, že sa v ňom nachádzajú žraloky. 

 

img

 

Inšpektor polície informoval o bizarnom zážitku na Twitteri a napísal: "Keď si myslíte, že ste všetko počuli! Tím sa zúčastnil záťahu v interiéri a zistil, že v prednej miestnosti je bazén. V akváriu (okrem vody) plávali malé žraloky a v strede bol umelý vianočný stromček!"

 

img

 

Ľudia začali okamžite vtipkovať, čo však nemení vážnosť celej situácie. Jeden človek napísal: "Stavím sa, že im spadli Čeľuste, keď to videli.“ Ďalší napísal: "Boli tam nejakí ľudia, alebo raňajkovali?“

 

img

 

Polícia nezverejnila, aké druhy žralokov dôstojníci našli, ani koľko ich bolo. Podľa denníka Mirror bude teraz  polícia  zisťovať na "bytovom družstve", či si nájomcovia môžu ponechať takéto exotické domáce zvieratá v dome.

 

Možno vás zaujme: Ľudia na celom svete si kontrolujú malíčky! Pozrite sa, či sa to stalo aj vám!

 

Títo obyvatelia nie sú jediní, ktorí si založili domáce akvárium. Začiatkom tohto roka majiteľ domu Jack Heathcote prezradil, že minul neuveriteľných 20 000 libier na zriadenie obrovského akvária.

 

Jack kompletne zásobil svoj dom deviatimi super veľkými nádržami, vrátane jednej v pivnici, ktorá je hlboká vyše 2 metre a pojme 4 800 galónov vody. V obrovskej nádrži je napríklad 50 ostriežov a mnohé iné vodné živočíchy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies