Polícia zadržala podnikateľa, na ktorého strieľali bazukou

NETKY.SK • 25 August 2011, 12:53 • 2 min
Polícia zadržala podnikateľa, na ktorého strieľali bazukou

Polícia zadržala podnikateľa, na ktorého strieľali bazukou

slovakia

left justify in out

img

Polícia zadržala podnikateľa Ladislava Vasarába podozrivého zo závažných trestných činov, ktoré sa odohrali v Galante, Šali a Seredi. Informuje o tom portál cas.sk.
      "V súčasnosti prebiehajú vyšetrovacie úkony a ku skutkom, zo spáchania ktorých je dôvodne podozrivý, sa polícia vyjadrí hneď, ako to bude možné," uviedla pre portál hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová. Ladislav Vasaráb nie je pre políciu neznámy. V júli ktosi vystrelil na jeho auto z protitankovej päste. Pancierovú limuzínu však strela minula. "Policajti si myslia, že išlo o samoútok, aby Vasaráb vytvoril dojem, že je v ohrození," tvrdí zdroj Nového Času.
      Portál na margo trestných činov v spomínaných mestách pripomína, že vo februári 2011 niekto vykradol galantskú banku. Zlodeji sa sústredili iba na bezpečnostné trezory. Nikto zatiaľ presne nepovedal, čo ukradli, hovorí sa o státisícoch eur. Deň po krádeži zavraždili v Galante majiteľa sejfu, podnikateľa Maroša Kováča. Jeho bielemu BMW skrížilo vo februári cestu tmavé auto so zapnutým modrým majákom. Posádka vozidla spustila na neho paľbu zo samopalu vzor 58. Kováč na mieste zomrel.
      Jozefa Kaciana zavraždili vo februári 2010 v Šali. Jeho auto prenasledovalo čierne Audi s bratislavským evidenčným číslom. Vytlačilo ho z cesty a maskovaný muž naňho vypálil dávku zo samopalu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies