Polícia začala v prípade usmrtenia muža trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia

NETKY.SK • 22 Jún 2011, 08:18 • 2 min
Polícia začala v prípade usmrtenia muža trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia

Polícia začala v prípade usmrtenia muža trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia

slovakia

left justify in out

img

V prípade úmrtia 64-ročného muža, ktorého telo našli v jednej z michalovských garáží 18. júna tohto roka, začala polícia trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.
      Krajská policajná hovorkyňa v týchto dňoch objasnila, že 18. júna tohto roka našli v oplotenej plechovej garáži na Partizánskej ulici v Michalovciach mŕtveho 64-ročného muža. Pri obhliadke tela lekár najprv cudzie zavinenie nezistil, ale zároveň ho nevylúčil. Michalovskí policajti začali následne v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
      Mésarová dnes v súvislosti s predbežnými výsledkami pitvy uviedla, že smrť 64-ročného muža bola zapríčinená cudzím zavinením. "Príčinou smrti bolo pomliaždenie mozgu pri strelnom poranení hlavy, čo sa zistilo až pri pitve," priblížila hovorkyňa. Následne na to podotkla, že michalovský policajný vyšetrovateľ vec usmrtenia prekvalifikoval na obzvlášť závažný zločin vraždy. V súvislosti s prípadom však neskôr informovala o ďalšej zmene.
      "K prípadu nálezu mŕtveho 64-ročného muža v garáži v Michalovciach vyšetrovateľ po konzultácii s prokurátorom začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia, nie vraždy," uzavrela Mésarová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies