Polícia vyšetruje bitku vo Važci, obvinila 10 osôb

NETKY.SK • 18 December 2019, 11:15 • 2 min
Polícia vyšetruje bitku vo Važci, obvinila 10 osôb

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Po bitke vo Važci polícia obvinila 10 osôb z viacerých trestných činov. Na internete sa šíri video, v ktorom skupina páchateľov napadla muža. Policajti sa na svojej facebookovej stránke ohradili proti informáciám, že v prípade nekonajú.

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie polície

"Dementujeme dezinformácie, podľa ktorých polícia nekoná v prípade napadnutia jednej osoby viacerými páchateľmi. Polícia koná a neinformuje preto, aby sa o jej krokoch nedozvedeli páchatelia a aby vďaka tomu boli spravodlivo potrestaní," uvádza polícia vo svojom dnešnom statuse, konkrétne informácie budú zverejnené dnes doobeda.

 

Prvý krok je identifikácia páchateľov

"Polícia intenzívne pracovala na prípade od momentu, kedy jej bol nahlásený. V prvom rade bolo dôležité identifikovať ľudí z videa - spárovať a dokázať, že tá a tá osoba je naozaj tá a tá z videa. Nie je pravdou, že polícia začala konať až po zverejnení videa," dodali policajti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies