Polícia v budove londýnskej školy rozpustila svadbu so 150 ľuďmi, svadobčania sa dali na útek

NETKY.SK • 23 Január 2021, 15:11 • 2 min
Polícia v budove londýnskej školy rozpustila svadbu so 150 ľuďmi, svadobčania sa dali na útek

V Londýne, v budove židovskej strednej školy, sa konala svadba so 150 ľuďmi. Niektorí po zásahu polície utekali, niektorí dostali pokutu a organizátorovi hrozí sankcia vo výške takmer 11-tisíc Eur.

slovakia

left justify in out

Polícia musela rozpustiť svadbu, na ktorej sa napriek lockdownu zabávalo 150 ľudí. Oslava sa  konala v Londýne, v budove židovskej strednej školy, ktorej riaditeľ vlani skonal na následky ochorenia COVID-19.

 

img

Príslušníci polície pôvodne uvádzali, že na svadbe sa zúčastnilo 400 ľudí. Neskôr však tento počet upravilina 150. V Spojenom kráľovstve sú momentálne svadby povolené iba za „výnimočných okolností“, napríklad keď je jeden z partnerov nebezpečne chorý, a zúčastniť sa môže maximálne šesť osôb.

 

Organizátorom svadby hrozí pokuta 10-tisíc libier (približne 11 200 eur). Mnoho hostí začalo po príchode polície utekať, piati svadobčania dostali pokutu 200 libier.

 

img


Predstavitelia školy udalosť odsúdili a uviedli, že sálu prenajali externej organizácii, pričom nemali ani tušenie, že sa v nej bude konať svadba.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies