Polícia pátra po vodičovi, ktorý zrazil dôchodcu a ušiel

NETKY.SK • 21 Február 2017, 14:54 • 2 min
Polícia pátra po vodičovi, ktorý zrazil dôchodcu a ušiel

ŽILINA - Polícia žiada ľudí o pomoc pri pátraní po neznámom vodičovi, ktorý spôsobil dnes v čase medzi 5:15 až 5:30 ráno dopravnú nehodu na ulici Dolná Trnovská v žilinskej časti Trnové.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, neznámy vodič šoféroval auto neznámej značky a evidenčného čísla v smere na Žilinu.

 

Následne z doposiaľ nezistených príčin zrazil 80-ročného chodca, ktorý kráčal po pravom okraji cesty. Po zrážke vodič auta nezastavil, ale pokračoval v jazde. Chodec pri zrážke utrpel zranenia, z ktorých sa bude zotavovať asi mesiac. Na mieste nehody našla polícia plastový kryt červenej farby zo spätného zrkadla.

Občania môžu akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na najbližšom útvare policajného zboru, prípadne priamo na okresnom Dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na telefónnych číslach 096103515, 0961403510 alebo 09611403501.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies