Polícia pátra po 83-ročnej Alžbete Kaprálovej

NETKY.SK • 17 Máj 2023, 08:45 • 2 min
Polícia pátra po 83-ročnej Alžbete Kaprálovej

BRATISLAVA - Policajný zbor v Bratislave sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 83-ročnej Alžbete Kaprálovaj, ktorá bola videná naposledy utorok (16.05.2023) približne o 17.00 hod, kedy odišla z domu svojej dcéry na Valašskej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Nezvestná osoba môže byť vzhľadom na svoje vek a zdravotný stav ohrozená na živote, môže sa nachádzať predovšetkým v okolí zastávok MHD alebo v dopravných prostriedkoch MHD na území Bratislavy. Taktiež môže mať snahu dostať sa do Gabčíkova, kde sa narodila.

 

Nezvestná má výšku 160 cm, je chudej postavy, má krátke hnedé vlasy, ťažkú pomalú chôdzu, rečový prejav so silným maďarským prízvukom a na ušiach má malé zlaté okrúhle náušnice. Naposledy mala oblečenú zelenú tenú bundu do pása s oranžovou podšívkou, čierne papučové šľapky, tepláky a so sebou mala veľkú čiernu nákupnú tašku. 

 

Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na priloženej fotografii môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB stránke Polícia SR - Bratislavský kraj. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies