Polícia obvinila mužov, ktorí v roku 2008 prepadli auto s peniazmi a odniesli takmer 1,9 milióna slovenských korún

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 10:40 • 2 min
Polícia obvinila mužov, ktorí v roku 2008 prepadli auto s peniazmi a odniesli takmer 1,9 milióna slovenských korún

BRATISLAVA - Po takmer desiatich rokoch obvinili páchateľov, ktorí na Seneckej ceste v Bratislave prepadli vozidlo prevážajúce peniaze.

slovakia

left justify in out

Ozbrojení muži si koncom roka 2008 odniesli takmer 1,9 milióna slovenských korún, čo je vyše 62-tisíc eur. Podľa polície majú tento čin na svedomí štyria Bratislavčania. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Miháliková, 39-ročný Martin, 32-ročný Andrej, 45-ročný Patrik a 32-ročný Marek sa v súčasnosti nachádzajú v rôznych ústavoch na výkon trestu odňatia slobody za inú trestnú činnosť.

Ozbrojení muži pred areálom veľkoobchodnej spoločnosti dvoma vozidlami zablokovali auto, ktoré prevážalo peniaze do banky a zobrali z neho tašku s hotovosťou.Vodičovi do očí nastriekali neznámu látku, čím mu spôsobili dočasnú stratu zraku a ušli do obce v Seneckom okrese.

 

Polícia rozsiahle vyšetrovanie pre obzvlášť závažný zločin lúpeže koncom mája 2009 prerušila, no po páchateľoch pátrali aj naďalej. Na základe nových zistení začiatkom tohto mesiaca vyšetrovateľ rozhodol o pokračovaní trestného stíhania a následne padli obvinenia. Páchateľom za tento čin hrozí trest na desať až pätnásť rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies