Polícia obvinila dve Maďarky, ktoré kradli nohavice a overaly v nákupnom centre

NETKY.SK • 20 August 2015, 14:35 • 2 min
Polícia obvinila dve Maďarky, ktoré kradli nohavice a overaly v nákupnom centre

BRATISLAVA - Polícii sa po viac ako troch týždňoch podarilo vypátrať cudzinky, ktoré kradli v bratislavskom nákupnom centre na Pribinovej ulici.

slovakia

left justify in out

V utorok popoludní(18.8.) zadržala dve ženy vo veku 38 a 43 rokov, ktoré následne obvinila z prečinu krádeže. Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová vysvetlila, že ide o občianky Maďarska.

 

Ženy podľa zistení polície ukradli 22. júla v jednom z obchodov nákupného centra dvoje dámske nohavice, šesť overalov, spolu za viac ako 330 eur.

Vypátrané boli podľa Kurucovej na základe informácií od občanov a následne vykonanej operatívno-pátracej činnosti. Policajný vyšetrovateľ spracoval návrh na vzatie cudziniek do vyšetrovacej väzby.

 

Polícia rieši aj ďalšiu krádež, tentoraz v bratislavskom nákupnom centre na Ivánskej ceste. V stredu (19.8.) popoludní tu pracovník SBS zadržal 37-ročného občana Rumunska spolu s odcudzenými nohavicami za 109 eur.

 

Polícia podozrivého Rumuna eskortovala na policajné oddelenie, kde sa zistilo, že v minulosti už bol riešený za priestupok proti majetku. Obvinený je podľa informácie Kurucovej v súčasnosti v cele policajného zaistenia. Prípad polícia rieši v tzv. superrýchlom konaní.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies