Polícia objavila v neobývanom byte v Londýne dve výbušné zariadenia

NETKY.SK • 21 November 2018, 23:53 • 2 min
Polícia objavila v neobývanom byte v Londýne dve výbušné zariadenia

LONDÝN - Dve podomácky vyrobené výbušné zariadenia objavila v stredu metropolitná polícia v neobývanom byte na severozápade Londýna.

slovakia

left justify in out

Prípad vyšetruje protiteroristická jednotka, informovala spravodajská stanica Sky News. Policajti boli v stredu ráno privolaní do neobývaného bytu v oblasti Harlesden, v ktorom prebiehala rekonštrukcia.

 

Po náleze preventívne evakuovali celý bytový komplex a uzavreli okolité cesty. Pyrotechnici zatiaľ posúdili nálože, ktoré sa ukázali byť podomácky vyrobenými výbušninami. Nálože boli z miesta bezpečne prevezené, aby ich mohli podrobiť forenzným analýzam.

 

Polícia vykonala v okolí bytového komplexu po náleze aj ďalšie prehliadky a oblasť následne vyhlásila za bezpečnú, pričom evakuovaní obyvatelia sa mohli v stredu večer vrátiť do svojich bytov.

Policajti zároveň pokračujú v prehliadke predmetného bytu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies