Polícia našla ukradnutý Kwiatkowského majstrovský bicykel

NETKY.SK • 10 Február 2015, 13:11 • 2 min
Polícia našla ukradnutý Kwiatkowského majstrovský bicykel

MORGAN HILL - Úradujúci majster sveta v cyklistike Michal Kwiatkowski má späť bicykel, s ktorým jazdil vlani počas triumfu na septembrových majstrovstvách sveta v španielskej Ponferrade.

slovakia

left justify in out

Polícia objavila dva bicykle, ktoré ukradli 2. februára zo sídla firmy Specialized v kalifornskom Morgan Hill. Jeden z nich bol Kwiatkowského z Ponferrady. Hodnota kradnutej techniky bola minimálne 44-tisíc dolárov.

 

V súvislosti s prípadom zatkla polícia dvoch mužov vo veku 26 a 34 rokov. Na stopu priviedol detektívov mechanik Steven Scheper, ktorému ponúkali na predaj oba bicykle. Uvedomil si, že niečo nie je v poriadku, a upovedomil políciu. Specialized venoval ako nálezné Scheperovi nový bicykel. "Nepotrebujem odmenu. Teším sa, že bicykle majú pôvodného majiteľa, pretože sú unikátne," priznal pre Bicycle Retailer Scheper. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies