Polícia dohliadne na bezpečnosť a plynulosť 9. ročníka "Od Tatier k Dunaju na bicykloch napriek skleróze multiplex"

NETKY.SK • 22 Máj 2023, 12:30 • 2 min
Polícia dohliadne na bezpečnosť a plynulosť 9. ročníka "Od Tatier k Dunaju na bicykloch napriek skleróze multiplex"

BRATISLAVA - V dňoch 23. mája až 27. mája 2023 sa uskutoční športové podujatie, ktoré sa realizuje v rámci charitatívneho projektu „9. ročník od Tatier k Dunaju na bicykloch napriek skleróze multiplex“. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia policajného zboru Denisa Bárdyová.

slovakia

left justify in out

Polícia je v tejto súvislosti pripravená dohliadnuť na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Jednotlivé krajské riaditeľstvá Policajného zboru budú dohliadať na bezproblémový prejazd účastníkov a budú verejnosti poskytovať aj podrobné informácie o konkrétnych dopravných obmedzeniach, či obchádzkových trasách. Do opatrení sa zapoja aj policajti špeciálneho dopravného oddelenia odboru dopravnej polície Prezídia Policajného zboru známi ako „PUMA“, ktorí na autách aj motorkách zabezpečia doprovod účastníkov podujatia.

img

Cyklisti vyštartujú 23. mája o 10.00 hod. v meste Vysoké Tatry od hotela FIS a postupne prejdú v nasledujúcich dňoch trasu cez Vysoké Tatry – Zuberec – Považská Bystrica – Nové Mesto nad Váhom – Brezová pod Bradlom – Trnava – Pezinok a v posledný deň dorazia do Bratislavy.

 

Polícia prosí účastníkov cestnej premávky, aby zvýšili opatrnosť a boli ohľaduplní počas nadchádzajúcich dní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies