Policajtka zachránila týranú fenku, ktorá prišla o šteniatka

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 16:22 • 2 min
Policajtka zachránila týranú fenku, ktorá prišla o šteniatka

GABČÍKOVO – Policajtka Majka bola svojimi psami nedávno na vychádzke pri Vodnom diele Gabčíkovo, kde si všimla opustenú fenku.

slovakia

left justify in out

Ako informovala polícia SR na svojom Facebooku, Majka je vášnivou kynologičkou a osud zvieraťa jej nebol ľahostajný.

 

Fenka k nej najskôr pribehla, no potom ušla preč. Policajtka ju však nasledovala a keď ju dobehla, zistila, že má na hlave ranu po údere. Všimla si tiež, že mala stále mlieko, čo nasvedčuje tomu, že má alebo mala šteniatka. Nikto nevie, kde sú, či ešte sú a už im asi nikto nepomôže.

 

img

 

"Nakoľko moje zamestnanie nie je len moja práca, ale aj poslanie, bez váhania som začala konať. Od 1.9. už pes nebude vec! Pre mňa nikdy nebol! A ľudia by nemali byť ľahostajní a už vôbec by sa nemali správať ako zver... (hoc ani tá sa tak nespráva). Jedna dobrá známa spolupracuje so OZ Sloboda zvierat a tí bez váhania podali pomocnú ruku a okamžite jej bola poskytnutá veterinárna starostlivosť," povedala policajtka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies