Policajti vyšetrovali podozrivú zásielku pre prezidenta Realu Pereza

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 11:26 • 2 min
Policajti vyšetrovali podozrivú zásielku pre prezidenta Realu Pereza

MADRID - Predstavitelia španielskeho klubu Real Madrid zalarmovali v piatok policajtov, ktorí prišli do areálu Štadióna Santiaga Bernabéua.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bolo, aby vyšetrili podozrivý balíček pre 70-ročného prezidenta "bieleho baletu" Florentina Péreza. Zamestnanci madridského klubu si všimli, že z tejto zásielky vychádza biely prášok. Bezpečnostné policajné zložky strávili na štadióne niekoľko hodín, ale napokon vylúčili hrozbu. V testovaní obsahu neznámeho balíčka sa však bude pokračovať. Španielske médiá uviedli, že zásielka, ktorú doručili na Štadión Santiaga Bernabéua, pochádza z Talianska.

Ako je známe, futbalisti Realu ako obhajcovia celkového prvenstva zvíťazili 3:1 v utorňajšom odvetnom stretnutí osemfinále Ligy majstrov 2016/2017 v Neapole nad domácim SSC v zostave aj so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom a po navlas rovnakom výsledku v prvom meraní síl v Madride (celkové skóre 6:2) postúpili medzi elitnú osmičku v tejto najprestížnejšej európskej pohárovej klubovej súťaži.      



 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies