Pokračovanie Wonder Woman sa do amerických kín dostane v roku 2019

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 14:16 • 2 min
Pokračovanie Wonder Woman sa do amerických kín dostane v roku 2019

BRATISLAVA - Pokračovanie akčnej snímky Wonder Woman (2017) inšpirovanej rovnomennými komiksami z dielne DC Comics bude mať americkú premiéru 13. decembra 2019.

slovakia

left justify in out

V utorok to oznámilo filmové štúdio Warner Bros. Novinka zatiaľ nemá režiséra. Ako však informoval magazín The Hollywood Reporter, režisérka prvého filmu Patty Jenkins o tejto pozícii rokuje. V role Diany Prince, princeznej Amazoniek, ktorá bojuje proti neprávu ako Wonder Woman, sa opäť ukáže izraelská herečka Gal Gadot.

Dátum premiéry Wonder Woman 2, o ktorej bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, štúdio oznámilo pár dní po tom, ako na festivale Comic-Con odhalilo plány s ďalšími adaptáciami komiksov od DC. Takýmito novinkami budú aj Shazam! Suicide Squad 2, The Batman, Justice League Dark, Green Lantern Corps, The Flash: Flashpoint či Batgirl, ktorú bude režírovať Joss Whedon.

Wonder Woman sleduje Dianu, princeznú Amazoniek, ktorá sa spolu s americkým dôstojníkom Steveom Trevorom (Chris Pine) rozhodne zachrániť svet a zabrániť prvej svetovej vojne, pričom odíde zo svojho rodného ostrova do rušnej spoločnosti 20. storočia.

 

V snímke, ktorá je najziskovejším projektom zo série filmov takzvaného DC Extended Universe, si tiež zahrali Robin Wright, Connie Nielsen, Ewen Bremner, David Thewlis, Elena Anaya, Lucy Davis, Danny Huston, Samantha Jo a ďalší.

 

Gal Gadot sa ako Wonder Woman predstavila aj v snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) a tú istú hrdinku stvárni aj v pripravovanom projekte Justice League, ktorý by sa mal do slovenských kín dostať 16. novembra.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona