Požiar spôsobil škodu vo výške 40.000 eur

NETKY.SK • 19 Júl 2011, 06:46 • 2 min
Požiar spôsobil škodu vo výške 40.000 eur

Požiar spôsobil škodu vo výške 40.000 eur

slovakia

left justify in out

img

Požiar drevených paliet vypukol dnes ráno vo dvore priemyselnej výroby v areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva v obci Majcichov v okrese Trnava. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Ivan Peťko.
      "Na miesto udalosti sme vyslali jednotku z hasičskej stanice v Trnave, osem príslušníkov s technikou MB Atego a CAS 30 Iveco Trakker," povedal hovorca s tým, že po príjazde hasiči zistili, že horí približne 200 – 300 ks drevených paliet a strešná konštrukcia dvoch priľahlých bývalých skladových budov. "Po vykonaní prieskumu si veliteľ zásahu vyžiadal ďalšiu techniku CAS 30 Iveco Trakker s dvomi príslušníkmi z hasičskej stanice v Galante a k zásahu sa dostavili aj ďalší členovia hasičského zboru z Trnavy s technikou CAS 32 T 148," priblížil Peťko. Podľa jeho slov operačný dôstojník HaZZ Trnava vyrozumel Slovenský plynárenský podnik, keďže sa v blízkosti požiaru nachádzala regulačná stanica plynu a na miesto udalosti sa dostavili aj príslušníci policajného zboru.
      Hasiči požiar lokalizovali o 10.45 h a zlikvidovali o 12.45 h. Pri zásahu použili dýchacie prístroje. Škodu vyčíslil užívateľ objektu na 40.000 eur. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies