Pohreb Moniky (†36) a Klárky (†8): Cintorín uzavreli, kamarátky nechali pred bránami!

NETKY.SK • 14 August 2013, 12:22 • 2 min
Pohreb Moniky (†36) a Klárky (†8): Cintorín uzavreli, kamarátky nechali pred bránami!

KARVINÁ – Malé české mestečko Karviná sa ponorilo do hlbokého smútku. Koná sa tam totiž pohreb Moniky (†36) a jej dcéry Klárky (†8), ktoré boli otrávené počas dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada.

slovakia

left justify in out

Kvôli obrovskému záujmu, ktorý celý prípad púta, mestská polícia o deviatej ráno uzavrela celý cintorín. K hrobkám dvoch zavraždených Češiek sa nikto nedostane minimálne tri hodiny. Polícia to spravila, kvôli tomu, aby mali rodiny Petra a Moniky pokoj pri poslednej rozlúčke s nebohými.

Podľa portálu ahaonline.cz boli zúčastnení vpustení na cintorín zadným vchodom. Okolo desiatej hodiny prišlo k prvému konfliktu, keď polícia nechcela na cintorín pustiť asi deväť žien so smútočnými vencami v rukách. „Ako môže rodina vedieť, koľko mala Monika kamarátok?“ povedala rozhorčene pre Blesk.cz jedna zo žien. Napriek protestom sa ženy na obrat nedostali.

Príprava hrobu trvala podľa Blesku celý pondelok a utorok. „Je to nová časť cintorína a je tu veľmi tvrdá zem, takže to bola poriadna fuška,“ vyjadril sa jeden z hrobárov pre Blesk.cz. Ako prvú položia do zeme do dvoj metrového hrobu Moniku a potom jej dcéru Klárku.

Monika a Klárka boli otrávené jedom počas dovolenky v Hurghade. V posteli ich našiel manžel a otec Peter, ktorý sa stále nachádza v Egypte. Celý prípad sprevádzajú rôzne pochybnosti ohľadom toho, kto im jed mohol podať. Podľa egyptskej polície je hlavným podozrivým práve Peter.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies