Pogba terčom rasistických urážok, Solskjaer a fanúšikovia stoja za ním

NETKY.SK • 24 August 2019, 11:44 • 2 min
Pogba terčom rasistických urážok, Solskjaer a fanúšikovia stoja za ním

MANCHESTER - Tréner futbalistov Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer vyzval fanúšikov klubu, aby sa verejne postavili za stredopoliara Paula Pogbu.

slovakia

left justify in out

Francúzsky reprezentant sa stal po minulotýždňovom nepremenenom pokutovom kope v zápase na ihrisku Wolverhamptonu (1:1) terčom rasistických urážok a hrozieb na sociálnych sieťach. Vedenie anglického klubu už v tejto veci kontaktovalo šéfov Twitteru.

 

"Chápem, že ľudia od neho vyžadujú, aby bol na ihrisku bezchybný. On sám však bol veľmi sklamaný z toho, že z tejto príležitosti neskóroval a takéto reakcie si nezaslúži. Verím však, že v konečnom dôsledku ho táto ťažká situácia len posilní," povedal Solskjaer podľa agentúry AFP.

 

Fanúšikovia United zareagovali promptne a svoju podporu prisľúbili už v najbližšom domácom zápase proti Crystal Palace, ktorý je na programe v sobotu 24. augusta o 16.00 SELČ.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies