Podujatie Ochutnaj svet láka nielen na gastronómiu

NETKY.SK • 26 September 2015, 14:19 • 2 min
Podujatie Ochutnaj svet láka nielen na gastronómiu

BRATISLAVA - Ten, kto chce spoznať a ochutnať svet, má tento víkend dvere otvorené v Starej tržnici v Bratislave. Dnes a v nedeľu (27.9.) sa tu koná podujatie Ochutnaj svet.

slovakia

left justify in out

"Naším motívom je priblížiť návštevníkom chute, ale aj zaujímavosti sveta," vysvetlil organizátor podujatia Peter Nemec. "Reštaurácie z Bratislavy, ale i iných miest Slovenska tu ponúknu národné jedlá iných krajín, ambasády a konzuláty zasa predstavia samotnú krajinu a jej zaujímavosti," informoval.

 

Podľa jeho slov sú na podujatí zastúpené všetky kontinenty, návštevníci sa môžu zastaviť napríklad pri stánkoch Indie, Kanady, Nórsko, Poľska či Chorvátska. Okrem gastronomickej ochutnávky čaká návštevníkov aj premietanie cestopisných dokumentov, moderované prezentácie krajín i výstava cestovateľských fotografií. Podujatie je dnes otvorené do 22.00 h, v nedeľu (27.9.) od 10.00 h do 19.00 h.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies