Podnikateľ Boris Kollár sa opäť chystá do politiky

NETKY.SK • 9 November 2015, 18:40 • 2 min
Podnikateľ Boris Kollár sa opäť chystá do politiky

BRATISLAVA – Jeden z najznámejších slovenských podnikateľov Boris Kollár, ktorý je na Slovensku známy tým, že má osem detí so siedmymi ženami a deviate s ôsmou na ceste, sa opäť chystá do politiky.

slovakia

left justify in out

Kollár sa momentálne angažuje hlavne na sociálnych sieťach, kde zverejňuje videá so svojimi názormi na utečeneckú krízu. Svoje ambície vstúpiť do politiky prezradil v rozhovore pre časopis OK!

 

 

 

„Začali ma viac zaujímať veci nielen okolo mojej rodiny, ale aj okolo ostatných. Uvedomujem si, že pokiaľ sa budem mať dobre len ja a moji najbližší, avšak všetci okolo sa budú mať zle, v takomto prostredí sa nebude dať dlho vydržať. To je to, čo vidím denne a je to aj jeden z dôvodov, prečo okrem budúcnosti mojich detí ma začala trápiť a zaujímať hlbšie budúcnosť ľudí žijúcej v krajine, kde žijem,“ prezradil Kollár v rozhovore.

 

Podnikateľ ďalej porozprával o tom, čo mu na Slovensku najviac prekáža. „Dvojaký meter. Prekáža mi, že ak niekto ukradne 100 eur, ide do basy, ale ak niekto ukradne 100 miliónov, nič sa mu nestane. Absurdné je aj podávanie informácií prostredníctvom našich médií. Prekrúcanie a zámerné bagatelizovanie vážnych vecí a zľahčovanie hrozieb. Jednoducho, také čudné jednostranné spravodajstvo. Nič sa nerieši. Prekáža mi, že je tu systém, ktorý nie je fér a fakt, že slabší v našej krajine nemajú šancu. Ja to vidím ako ohrozovanie rodiny, ktorá je základnou bunkou spoločnosti a že toto štát toleruje, nie je v poriadku,“ opísal Kollár.

 

img

 

O tom, že podnikateľ si nedáva servítku pred ústa svedčí aj to, že si myslí, že na problémoch Slovenska má veľký podiel súčasná vláda. „Nemajú sa na koho vyhovoriť, pretože oni sami nastavili tieto zákony a tvoria ich. Umožnili veci, ktoré sa teraz dejú, či vedome alebo nevedome, avšak sú za to zodpovední,” obul sa do Ficovej vlády podnikateľ.

 

Okrem vlády sa však Kollár obul aj do opozície, ktoré je podľa neho “jeden veľký prúser.” „Ja som rodený pravičiar. Ak by tu bol jeden veľký pravicový subjekt, ako kedysi SDKÚ, tak ich budem voliť a viem, že by veci mohli zmeniť. Dnes však vidím SDKÚ bez lídra, bez ľudí a nedostanú sa do parlamentu. Keď sa pozriem na odídencov, ktorí boli v ďalších štyroch stranách, tým sa tiež nedá veriť. Chvíľku je zelený, potom liberál, potom silný katolík, tak k takýmto ja nemám žiadnu dôveru. Pravica je taká rozdrobená, že sa nevedia dohodnúť ani na aktívnej opozičnej politike. Tak ako chcú vládnuť?,” povedal “multiotec” Kollár.

 

Nakoniec prezradil aj časť svojho „politického programu“. „Mám ambíciu zlepšiť život ľuďom a ochrániť ich rodiny. A je mi jedno, ako to urobím, ale urobím to,“ uzavrel Kollár.

 

 

 

 

Boris Kollár sa ako člen strany Únia spolu s Branislavom Záhradníkom, alebo aj Zuzanou Martinkovou uchádzal v parlamentných voľbách v roku 2010. Strana sa aj napriek veľkej mediálnej kampani do parlamentu nedostala a skončila na 12. mieste so ziskom 0,7% hlasov. "To nemalo veľkú šancu na úspech. Teraz si myslím, že môžem presvedčiť ľudí, lebo hovorím, čo cítia, len sa to boja povedať," dodal pre TASR majiteľ rádia a podnikateľ v lyžiarskych strediskách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies