Podľa strany OĽANO strana PS zrádza záujem svojich voličov

NETKY.SK • 19 September 2023, 11:30 • 2 min
Podľa strany OĽANO strana  PS zrádza záujem svojich voličov

BRATISLAVA - Podľa strany OĽANO včera Progresívne Slovensko potvrdilo, že po voľbách je pripravené rokovať o zostavení vlády so spolupáchateľom všetkých zločinov Roberta Fica Petrom Pellegrinim a jeho stranou Hlas, ktorá je len odčlenenou skupinou najväčších korupčníkov zo Smeru.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

v Stanovisku strany OĽANO sa uvádza, že Progresívci sú pripravení "ľahnúť si do postele s mafiánmi okolo Žigu, Rašiho či Sakovej aj napriek tomu, že podľa prieskumu agentúry IPSOS z 24. júla 2023 je Hlas vo vláde neprijateľný až pre 70 % voličov Progresívneho Slovenska." Partia okolo Michala Šimečku sa tak rozhodla konať proti vôli svojich vlastných voličov, čo strana OĽANO považuje za absolútne nepochopiteľné.

 

Hnutie OĽANO A PRIATELIA v žiadnom prípade nebude ani len rokovať o vytvorení vlády s kýmkoľvek zodpovedným za rozkradnutie 30 miliárd EUR z verejných zdrojov, ako aj vytvorenie mafiánskeho štátu, ktorý vyústil do smrti Jána a Martiny. Pre liberálne cítiacich voličov Progresívneho Slovenska, ktorí sa cítia zneužití vedením PS na kolaboráciu s mafiou, ponúkame voľbu liberálnej platformy Slobodní a Zodpovední v rámci hnutia OĽANO A PRIATELIA.

 

"S mafiou sa nevyjednáva," ukončuje sa stanovisko strany OĽANO A PRIATELIA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: OĽANO / Matúš Bystriansky Foto: TASR / Jaroslav Novák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies