Fortuna Liga: Trnava deklasovala Liptovský Mikuláš

NETKY.SK • 10 August 2021, 09:36 • 2 min
Fortuna Liga: Trnava deklasovala Liptovský Mikuláš

TRNAVA – V poslednom zápase 3. kola Fortuna Ligy si domáca Trnava napravila chuť po prehre so Senicou a nováčikovi súťaže nastrieľala 4 góly.

slovakia

left justify in out

Na trávniku figuroval iba jeden tím 

Domáci Spartak Trnava jednoznačne prehral svojho súpera a Liptovský Mikuláš sa počas celého zápasu nedostal vôbec do hry.

 

Skóre otvoril mladý ghanský útočník Kelvin Boateng a dostal domácich do vedenia 1:0. V samotnom závere prvého polčasu pridal druhý gól Trnavy reprezentant Severného Macedónska Milan Ristovski. Trnava kontrolovala hru a do druhého polčasu vstupovala s komfortným náskokom dvoch gólov.

 

img

 

Pomer síl sa v druhom polčase nijako nezmenil, v 55.minúte sa dostal do ďalšej šance Boateng a zvýšil trnavský náskok na 3:0. Pre Boatenga to bol druhý presný zásah v tomto zápase.

 

Výsledok zápasu spečatil striedajúci Cabral, ktorý po asistencii od Trajkovského prekonal brankára Liptovského Mikuláša po štvrtýkrát.

 

Michal Gašparík, tréner Spartaku Trnava: "Videli sme prvé dva zápasy, ktoré odohral Liptovský Mikuláš v lige. Oboch favoritov potrápil a zápasy boli otvorené takmer do konca. My sme to pocítili prvých 30 minút, prvý gól to zlomil a začali sme si vytvárať gólové šance. Chalani už hrali uvoľnene a bolo to cítiť na ihrisku. Škoda, že sme nepridali viac gólov, pretože príležitosti na to boli. Za víťazstvo sme radi, povzbudí nás do štvrtkového zápasu."

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies