Podľa ruského arbitra Japonec Nišimura naletel Fredovi

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 14:26 • 2 min
Podľa ruského arbitra Japonec Nišimura naletel Fredovi

SAO PAULO - Ruský rozhodca s odznakom Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Igor Jegorov si myslí, že jeho japonský kolega Juiči Nišimura naletel brazílskemu útočníkovi Fredovi pri posudzovaní pádu po súboji s Chorvátom Dejanom Lovrenom v pokutovom území balkánskeho mužstva.

slovakia

left justify in out

Nišimura v 69. min nariadil po spomenutom spornom incidente pokutový kop v prospech domácich Brazílčanov, ktorý s istotou premenil Neymar a upravil na 2:1 pre hostiteľov šampionátu. Tí napokon triumfovali v otváracom súboji MS 3:1. "Nevidel som celé stretnutie, preto nemôžem hodnotiť celkový výkon japonského arbitra. Myslím si však, že po takom kontakte futbalista nemôže spadnúť. Rozhodca mu to zhltol. Som presvedčený, že v takýchto dueloch nemožno pískať podobné penalty," povedal pre denník Sport-Express 45-ročný rodák z Gorkého.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies