Podľa Johna Legenda nie je Britney Spears speváčkou

NETKY.SK • 18 Máj 2012, 06:11 • 2 min
Podľa Johna Legenda nie je Britney Spears speváčkou

Podľa Johna Legenda nie je Britney Spears speváčkou - Celebrity Hudobník John Legend kritizoval rozhodnutie angažovať Britney Spears ako porotkyňu americkej edície šou X Factor. Podľa 33-ročného držiteľa deviatich Grammy Spears nie je skutočnou speváčkou

slovakia

left justify in out

img

Hudobník John Legend kritizoval rozhodnutie angažovať Britney Spears ako porotkyňu americkej edície šou X Factor. Podľa 33-ročného držiteľa deviatich Grammy Spears "nie je skutočnou speváčkou". "Je to zaujímavé, neviem, čo mám k tomu povedať. Je zaujímavé, keď ľudia, ktorí nie sú skutočnými spevákmi robia porotcov v speváckych súťažiach," povedal v rozhovore pre E! News. Okrem Spears zasadne do porotcovského kresla v súťaži X Factor aj ďalší nováčik - tínedžerská hviezda Demi Lovato. Legend však v doplňujúcom komentári na sociálnej sieti Twitter povedal, že pri kritike pre E! News nemyslel na ňu. "Nikdy som nepočul Demin hlas. Nehovoril som o nej," uviedol interpret hitu Ordinary People, ktorý sa v roku 2010 zaskvel spoločným albumom Wake Up! s kapelou The Roots.

Britney Spears a Demi Lovato v X Factor nahradia Paulu Abdul a Nicole Scherzinger. Do porotcovského kresla si opäť sadnú Simon Cowell a producent a skladateľ L.A. Reid, ktorý sa osvedčil v prvom ročníku. Cowell, ktorý je tvorcom šou, sa rozhodol vyhodiť Abdul a Scherzinger po tom, ako sledovanosť súťaže nenaplnila jeho očakávania. Tiež priznal, že bol príliš arogantný a zaumienil si, že zmení smerovanie celej šou. Ešte neoznámil, kto nahradí moderátora Stevea Jonesa, ktorý v X Factore tiež po prvom ročníku skončil.

The X Factor je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť jednotlivci, ale aj spevácke skupiny v akomkoľvek veku. Súťažiacich, ktorí postúpia z kastingov, rozdelia do štyroch skupín - dievčatá, chlapci, skupiny a účinkujúci nad 30 rokov. Každá skupina dostane svojho mentora (jedného z porotcov), ktorý ich sprevádza celou súťažou. Prvý ročník americkej verzie vyhrala 19-ročná Melanie Amaro, ktorej mentorom bol Simon Cowell. Britská verzia s trochu odlišnými pravidlami má za sebou už osem ročníkov, pričom k najznámejším víťazom patria Leona Lewis (2006) a Alexandra Burke (2008).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies