Pocta pre Dominiku Cibulkovú: Američania o jej živote pripravujú dokument

NETKY.SK • 14 December 2014, 21:08 • 2 min
Pocta pre Dominiku Cibulkovú: Američania o jej živote pripravujú dokument

MIAMI - O kariére slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej vzniká dokument, ktorý pripravuje štáb amerického kanála Tennis Channel.

slovakia

left justify in out

Jednu časť natáčajú na Floride, kde sa slovenská jednotka momentálne pripravuje. Ďalšiu zasa Američania točia na Slovensku, kde navštívili Národné tenisové centrum. "Súčasťou dokumentu budú rozhovory s trénermi, ktorí sa podpísali na tenisových začiatkoch a výkonnostnom raste aktuálne desiatej hráčky sveta. Prostredníctvom kamier Tennis Channelu spoznajú fanúšikovia Dominiky Cibulkovej jej slovenské zázemie i bratislavské súkromie. Štáb sa vyberie aj do Piešťan, kde tohtoročná finalistka Australian Open s tenisom začínala," uvádza web Slovenského tenisového zväzu.

 

Cibulková už v minulosti spolupracovala s Tennis Channel, raketu vymenila za mikrofón a spolupracovala pri rozhovoroch s jej konkurentkami z tenisových kurtov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies