Počas veľtrhu krásy Interbeauty sa súťažilo o titul Zlaté nožnice

NETKY.SK • 9 Október 2019, 10:05 • 2 min
Počas veľtrhu krásy Interbeauty sa súťažilo o titul Zlaté nožnice

Začínajúce ale aj skúsené talenty z oblasti kaderníctva a vizážistiky predviedli svoje schopnosti počas súťaže Zlaté nožnice.

slovakia

left justify in out

Bratislavský veľtrh krásny nie je len o kozmetických produktoch či službách. Už po piatky krát prebehla počas veľtrhu profesionálna súťaž v oblasti krásy. Zakladateľom a organizátorom Zlatých nožníc je profesionálny kaderník Polat Elalmis, ktorého cieľom je podporiť talenty, a to nie len zo Slovenska.

 

img

 

Súťaže sa zúčastnili nie len dospelí, ale aj študenti stredných odborných škôl, ktorí si zmerali svoje zručnosti v rôznych kategóriách. Hairstylové témy na tento rok boli Trend cut, dámsky trendový strih na nadchádzajúcu sezónu, komerčný svadobný účes a moderný pánsky strih. Vizážisti sa nechali inšpirovať rajskou záhradou Eden.

 

img

 

Zúčastnených a ich tvorby hodnotila odborná porota zložená zo 14tich profesionálnych kaderníkov a vizážistov, a to podľa medzinárodných kritérií OMC (Organisation Mondiale de la Coiffure). Hodnotila sa najmä technika pri práci, strih nožnicami, kreativita a celkové finálne prevedenie. 

 

img

 

Absolútny víťaz si za svoj výkon právom odniesol takzvaného „kaderníckeho Oscara” v podobe sošky zo skla od Art Glass Park, nožníc z japonskej ocele od Be gentleman, auto na mesiac od spoločnosti IMPA či celoročný pitný režim od Royal Water. Akciu moderoval známy Valér Ferko a návštevníci si mohli užiť aj koncert ADissa a Šortyho. Viac záberov z akcie, ako aj rozhovory so zúčastnenými a niektorými víťazmi si môžete pozrieť v reportáži.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies