Počas trestu Martina Ševelu bude Slovan koučovať Radenkovič

NETKY.SK • 12 September 2018, 15:26 • 2 min
Počas trestu Martina Ševelu bude Slovan koučovať Radenkovič

BRATISLAVA - Počas dočasného dištancu hlavného kouča futbalistov ŠK Slovan Bratislava Martina Ševelu bude koučovať stretnutia "belasých" Vladimir Radenkovič.

slovakia

left justify in out

Ševelovi pozastavila činnosť disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na jeden mesiac za nasadenie Marina Ljubičia v stretnutí 2. kola Slovnaft Cupu proti TJ Iskra Horné Orešany, ktorý znamenal koniec účinkovania Slovana v tohtoročnom vydaní slovenskej elitnej pohárovej súťaže.

 

Rovnaký trest za rovnaký prehrešok dostal i vedúci mužstva Ján Švehlík, ktorého dočasne nahradí Ján Beniak. Obaja suspendovaní členovia realizačného tímu nesmú počas výkonu trestu sedieť na lavičke a nemôžu vstúpiť do kabín a technickej zóny. Dištanc dostal aj samotný chorvátsky stredopoliar Ljubičič, ktorý nesmie nastúpiť do súťažného zápasu počas jedného mesiaca.

"Počas dištancu Martina Ševelu, ktorý mu udelila Disciplinárna komisia SFZ, bude vedením tímu v rámci súťažných zápasov poverený Vladimir Radenkovič. Realizačný tím zostáva pracovať v nezmenenom zložení, jedinou zmenou je to, že vedenie mužstva počas zápasu bude pod taktovkou Vladimira Radenkoviča, ktorému bude asistovať Ivan Vrabec. V rámci súčasného realizačného tímu bol Vladimir jasnou voľbou, pretože okrem slovenčiny ovláda aj angličtinu, čo výrazne uľahčuje komunikáciu s hráčmi počas taktickej prípravy i samotného zápasu. Počas dištancu vedúceho mužstva Jána Švehlíka bude túto funkciu zastávať Ján Beniak," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku Slovana viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies