Počas Dňa narcisov sa uskutoční opäť aj Koncert vďaky

NETKY.SK • 12 Apríl 2011, 11:54 • 2 min
Počas Dňa narcisov sa uskutoční opäť aj Koncert vďaky

Počas Dňa narcisov sa uskutoční opäť aj Koncert vďaky

slovakia

left justify in out

img

Pri príležitosti piatkového (15.4.) Dňa narcisov sa opätovne uskutoční aj Koncertu vďaky. "Je to také naše vyjadrovanie poďakovania za to, že ľudia nás dlhoročne podporujú, vyjadrujú svojou podporou dôveru programom, projektom a práci Ligy proti rakovine. Je to na oplátku veľká forma nášho poďakovania," povedala pre TASR výkonná riaditeľka Ligy proti rakovine (LPR) Eva Kováčová.
      Záujemcovia sa tak od 15.15 h. môžu tešiť na vystúpenia Nely Pociskovej, Zdenky Prednej, Roba Grigorova, Martina Chodúra, Mariána Banga, Desmodu, Matúša Pišného, The Pastels, Spojára a tanečnej skupiny Chica Rica. Spolu s umelcami ľudom na námestí pred Euroveou v mene Ligy proti rakovine za prejavenú dôveru a podporu poďakujú moderátori koncertu Lucia Hablovičová a Richard Vrablec.
      Počas Dňa narcisov bude zároveň pre tých, ktorí ho podporia, bezplatný vstup do bratislavskej Zoologickej záhrady. Vstup je voľný od 9.00 do 18.00 h. Ako vstupenka poslúži narcis pripnutý na viditeľnom mieste oblečenia.
      V piatok 15. apríla zaplnia slovenské mestá a obce tisíce dobrovoľníkov LPR, ktorí budú zbierať finančné prostriedky na pomoc pacientom s rakovinou. Cieľom Dňa narcisov nie je iba finančná podpora boju proti rakovine v rôznych oblastiach, ale upozorňuje aj na jej častejší výskyt. Pripnutím žltého narcisu ako symbolu nádeje na odev tak možno vyjadriť solidaritu so všetkými, ktorí s týmto ochorením zápasia. Boj proti rakovine možno podporiť aj zaslaním prázdnej sms správy na číslo 848 v hodnote dvoch eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies