Po fotení príprava na Kanadu, chytať bude Hudáček

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 13:21 • 2 min
Po fotení príprava na Kanadu, chytať bude Hudáček

PETROHRAD - Slovenská hokejová reprezentácia pred piatkovým tréningom na vedľajšej ploche petrohradského Športového paláca Jubilejnyj absolvovala oficiálne fotenie pre potreby organizátorov šampionátu. Nechýbali na ňom všetci zdraví hráči, realizačný tím ani vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja. Absentovala trojica zranených hokejistov SR - Tomáš Hrnka a Andrej Šťastný sa už vrátili na Slovensko a Michal Sersen je po operácii stále v petrohradskej nemocnici.

slovakia

left justify in out

Po krátkom fotení si Slováci vymenili biele zápasové dresy za tréningové a hodinu sa na ľade pripravovali na najbližšieho súpera, ktorým bude v sobotu večer o 19.15 h SELČ výber Kanady. Na tréningu chýbala dvojica útočníkov Vladimír Dravecký a Tomáš Marcinko.

 

"Tomáš Marcinko má po extrakcii zubu dva dni pauzu, takže zápasové či tréningové zaťaženie môže byť na tretí deň, čo vychádza na sobotu. V piatok mal strečing a ľahký tréning, aby pulzová frekvencia nebola vysoká a mohol sa v pokoji doliečiť. Vlado Dravecký má ľahšiu virózu, takže absolvoval iba fototermín a šiel sa vyležať do postele. Ostatní hráči, ktorí sú na ľade, sú v poriadku," referoval lekár slovenského mužstva Ján Grauzel.

 

"Verím, že Marcinko aj Dravecký budú v sobotu v poriadku," povedal tréner Cíger a pred zostávajúcimi troma zápasmi v základnej skupine doplnil: "Vidím, že chalani spolu komunikujú, nechýba im kolektívny duch. Chcú zabojovať, ešte sme neskončili. Do bránky v sobotu večer pôjde Julo Hudáček."

Po skončení tréningovej jednotky sa slovenskí hokejisti stretli v stredovom kruhu a dvaja skúsení obrancovia - Dominik Graňák a kapitán Andrej Sekera - prehovorili k tímu pred dôležitými súbojmi v základnej B-skupine.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies