Po ťažkej chorobe zomrel syn Alexandra Dubčeka, poslanec BSK

NETKY.SK • 1 Apríl 2011, 07:09 • 2 min
Po ťažkej chorobe zomrel syn Alexandra Dubčeka, poslanec BSK

Po ťažkej chorobe zomrel syn Alexandra Dubčeka, poslanec BSK

slovakia

left justify in out

img

Vo veku 61 rokov zomrel v stredu 30. marca po ťažkej chorobe poslanec Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Peter Dubček. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa BSK Iveta Tyšlerová.
      Posledná rozlúčka so synom Alexandra Dubčeka, hlavnej osobnosti Pražskej jari 1968, bude v stredu 6. apríla o 11.00 h v Krematóriu v Bratislave.
      Ing. Peter Dubček sa narodil 18. februára 1950. Mal jedného syna a so svojou rodinou žil v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves. Peter Dubček bol od roku 2005 poslancom BSK za volebný obvod Bratislava IV.
      "Svedomitým a poctivým prístupom si Peter Dubček získal prirodzený rešpekt a uznanie aj v rámci Zastupiteľstva BSK a svojím celoživotným dielom nadviazal na tradíciu slávneho mena Dubčekovcov, ktoré aj jeho zásluhou bude navždy zachované v našom povedomí," uviedol predseda BSK Pavol Frešo.
      Sústrasť pozostalým a úctu zosnulému poslancovi Petrovi Dubčekovi môžu kolegovia, priatelia i verejnosť vyjadriť podpisom do kondolenčnej knihy, ktorá je umiestnená vo vstupnej hale Úradu Bratislavského samosprávneho kraja na Sabinovskej ulici v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies